top of page

Website aanpassen & onderhouden

Ziet u er tegenop om uw website weer up-to-date te maken? Laat het aan ons over!

Het is heel belangrijk dat uw website altijd up-to-date is, dit weten we allemaal. Echter staat dit bij veel ondernemers onderaan de to-do lijst. Dat is zonde, wij nemen het werk graag uit handen! Een auto onderhoud je ook niet zelf, waarom uw website dan wel? Stuur ons een e-mail met de aanpassingen en wij regelen het binnen 48 uur.

Kosten & werkwijze

U kunt het onderhoud van uw website aan BEKYK uitbesteden. Hierbij maakt het niet uit of de website door BEKYK gemaakt is of niet. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alles gaat op uurbasis, op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Stuur hiervoor een e-mail naar arno@bekyk.nl.

Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één mailtje is voldoende. Uiteraard stuurt u ons (éénmalig) de toegangscodes van uw website op, zodat wij direct voor u aan de slag kunnen.

Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden.
Heeft u geen werkzaamheden laten uitvoeren? Dan krijgt u uiteraard geen factuur en betaalt u niets.

De kosten zijn € 14,00 excl. b.t.w. per blok van een kwartier.
In een kwartier kunnen bijvoorbeeld prima een aantal tekstwijzigingen worden gedaan. 

Offerte aanvragen of een afspraak maken?

Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuur een e-mail met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan kan ik u vervolgens een indicatie geven: arno@vianet.nl

We kunnen ook vrijblijvend een afspraak maken op mijn kantoor met een kopje koffie of thee om kennis te maken en uw aanpassingen te bespreken.

bottom of page