top of page

WEB-BASED SOFTWARE LATEN MAKEN

Software laten maken voor uw organisatie kan het verschil maken tussen het zijn van een efficiënte en inefficiënte organisatie. Goede software voorkomt fouten, versimpeld processen en werkt kostenbesparend.

Door gebruik te maken van slimme internet technologie voor het ontwikkelen van web-based software is uw software altijd en overal bereikbaar.

Onze web-based software ontwikkelen wij in C# met gebruik van het dot net framework van Microsoft. C# is het snelste, meest robuuste en meest flexibele programmeertaal van dit moment én van de toekomst. C# stelt ons in staat om zeer snel stabiele en flexibele applicaties te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Extreem veilig, supersnel en ook nog eens betaalbaar. Dat is de reden dat wij al jaren kiezen voor C# op onze Windows servers.

Stuur hiervoor een e-mail naar arno@vianet.nl.

KOSTEN VAN WEB-BASED SOFTWARE LATEN MAKEN

Wij werken met een klein en hechte team vanuit west-friesland. Wij outsourcen nooit werk waardoor u altijd rechtstreeks contact heeft met een specialist die verstand van zaken heeft en uw software kent.

Onze specialisten praten geen technische taal (als dat gewenst is natuurlijk wel), maar leggen alles op een simpele en begrijpelijke manier uit.

De kosten zijn € 14,00 excl. b.t.w. per blok van een kwartier.

bottom of page